Colaboratori livrare si transport

  • FAN CURIER
  • CARGUS

Bunurile vor fi livrate numai în masura în care sunt disponibile, existand astfel riscul ca Sartoria sa nu poata livra Comanda. De asemenea, Sartoria îsi rezerva dreptul de a retrage orice Bun de la vanzare, în orice moment. În asemenea situatii, singura responsabilitate a Sartoria  fata de dumneavoastra este rambursarea integrala a sumelor platite pentru respectivele Bunuri pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;

Sartoria depune toate eforturile pentru a livra Bunurile în cel mult 10 de zile lucratoare dupa confirmarea expedierii comenzii pe site, data estimativa a livrarii fiind mentionata în emailul cu detalii despre livrare, transmis potrivit prevederilor prezentilor Termeni si Conditii. Mentionam ca toate informatiile cu privire la livrare oferite de Sartoria (pe website, la telefon sau prin email) sunt doar cu titlu estimativ si, de aceea, pot varia de la caz la caz. Va rugam sa consultati Sectiunea 3 din Termeni si Conditii – Livrarea Bunurilor pentru mai multe informatii despre livrare;

Sartoria îsi rezerva dreptul de a ajusta în mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile si ofertele speciale practicate.

 

Metode de livrare

 

Cu exceptia prevederilor contrare cuprinse în Contractul de vanzare-cumparare, Cumparatorul decide metoda de livrare a Comenzii sale.

Cumparatorul poate opta pentru livrare prin curier la o adresa mentionata de catre acesta. În cazul în care Cumparatorul solicita o metoda de livrare diferita, Cumparatorul va suporta toate riscurile în legatura cu metoda de livrare respectiva, inclusiv toate costurile suplimentare generate de utilizarea metodei de livrare alese.

Vanzatorul se obliga sa informeze Cumparatorul, prin mijloace electronice, ca bunurile au fost expediate catre adresa Cumparatorului pusa la dispozitie de Cumparator astfel cum a precizat de catre Cumparator prin Comanda.

Bunurile sunt expediate în momentul în care sunt trimise catre adresa Cumparatorului, astfel cum a precizat de catre Cumparator prin Comanda.

Sartoria livreaza doar pe teritoriul Romaniei.