Modalitati plata

Preturile afisate pe website sunt exprimate în LEI si includ toate taxele aplicabile.

TVA se aplica la valoarea legala de la data comenzii si este inclus în preturile Bunurilor si/sau serviciilor.

Preturile produselor afisate pe website exclud costurile de livrare si costurile altor servicii optionale pe care le-ati selectat.

Vanzatorul ofera urmatoarele metode de plata: numerar la livrare, plata prin card si transfer electronic.
C.O.D. înseamna faptul ca o Comanda se achita în momentul predarii ei catre Cumparator de catre un transportator autorizat. Aceasta forma de plata este disponibila doar pentru urmatoarele metode de livrare: „expedierea bunurilor comandate prin intermediul unui transportator“.
Vanzatorul are obligatia de a livra Cumparatorului Bunurile comandate la pretul de achizitie convenit si Cumparatorul are obligatia de a achita pretul tranzactiei si de a primi Bunurile.
În cazul în care Cumparatorul încalca Contractul de vanzare-cumparare sau Termenii si Conditiile, Vanzatorul îsi rezerva dreptul de a se retrage din Contractul de vanzare-cumparare. Cumparatorul este, în acest caz, obligat sa returneze Vanzatorului orice costuri suportate în legatura cu Comanda, inclusiv, dar fara a se limita la, costurile de livrare, în cazul în care Cumparatorul nu primeste Bunurile.
Cumparatorul este obligat sa furnizeze în Comanda informatii adevarate si corecte. Vanzatorul va considera toate datele puse la dispozitie de Cumparator, care sunt necesare încheierii Contractului de vanzare-cumparare, ca fiind adevarate si corecte.
Vanzatorul nu are nici o obligatie fata de Cumparator în legatura cu orice Cod de Conduita în sensul Art. 8 alin. 1 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic.

Pentru solutionarea amiabila a reclamatiilor consumatorilor, Cumparatorul va contacta (florentinaavram02mail.com ; florisartor@yahoo.it ; sau floriposta@gmail.com). Vanzatorul va informa Cumparatorul cu privire la rezultatul procedurii reclamatiei, prin mijloace electronice, la adresa de e-mail comunicata de catre Cumparator.
Vanzatorul detine un Certificat de Înregistrare la Registrul Comertului Bucuresti si obiectul de activitate al acestuia include vanzarea bunurilor. Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal este organismul de supervizare a protectiei datelor personale. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor este, potrivit legii, organismul de supervizare în ceea ce priveste, printre altele, respectarea Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, cu modificarile ulterioare.
Cupoanele de reduceri si voucherele nu pot fi combinate sau utilizate împreuna, decat în situatia în care cuponul sau voucherul respectiv stipuleaza în mod expres contrariul.

În cazul în care reducerea sau cuponul de reducere este utilizat altfel decat în conformitate cu regulile ofertei de reducere, ale cuponului sau voucherului, Vanzatorul are dreptul de a refuza reducerea, cuponul de reducere sau voucherul respectiv. Cumparatorul va fi informat în consecinta si i se va oferi posibilitatea de a plasa Comanda fara reducerea solicitata. În cazul unor neîntelegeri/neclaritati privind interpretarea regulilor aplicabile reducerilor sau cupoanelor de reduceri, mentiunile prezentilor Termeni si Conditii vor prevala.

Ofertele de Bunuri ?i servicii se aplica atât timp cât ele ramân vizibile pe site, cu exceptia cazului în care sunt disponibile oferte speciale, caz în care termenul de valabilitate a acestor oferte este stipulat pe website. Va sfatuim sa verificati disponibilitatea produselor pe pagina cu informatii relevante despre Bun. În cazul în care un Bun sundus un i relevante despre produselor pe pagina îsundus una dreptul de a anula comanda, caz în care veti fi notificat în consecinta.